Σε πλήρη εξέλιξη ο πόλεμος των ταξί

Σήκωσε το γάντι ο Διευθύνων Σύμβουλος της BEAT Νίκος Δρανδάκης με αφορμή τις αλλαγές που επιφέρει η πρόσφατη τροπολογία για τα ταξί

Σε πλήρη εξέλιξη ο πόλεμος των ταξί

Αντάλλαξαν πυρά σήμερα το πρωί ο Νίκος Δρανδάκης του Beat με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο, στην εκπομπή Πρωϊνή Βάρδια της ΕΡΤ, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει Fake News την ερμηνία περί απαγόρευσης χρήσης πιστωτικών / χρεωστικών καρτών μέσω εφαρμογής. 

Σύμφωνα με τον κ. Δρανδάκη η νέα τροπολογία δεν αλλάζει τη λειτουργία της ΒΕΑΤ και τον τρόπο που οι πολίτες πληρώνουν ηλεκτρονικά για τις διαδρομές τους ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν αρμόδιος για να ερμηνεύσει την νέα τροπολογία του Νόμου ο κ. Λυμπερόπουλος.

Παράλληλα ανέφερε ότι η ΒΕΑΤ φορολογείται στην Ελλάδα, σε αντίθεση με όσα διαδίδει ο κ. Λυμπερόπουλος συνεχίζοντας ότι η εταιρία έχει οδηγήσει τον κ. Λυμπερόπουλο στο δικαστήριο για παρόμοιες δηλώσεις του και έχει προσκομίσει στη δικογραφία όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νόμιμη λειτουργία της. "Επομένως ο κ. Λυμπερόπουλος τα έχει στη διάθεσή του, γνωρίζει πολύ καλά και συνειδητά συνεχίζει να ψεύδεται συκοφαντώντας την εταιρία".

Τέλος ο κ. Δρανδάκης ανέφερε ότι σε όλους τους ελέγχους που έχουν γίνει στη ΒΕΑΤ από την Πολιτεία δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση ενώ επισήμανε ότι η ΒΕΑΤ έχει 7.000 οδηγούς συνεργάτες ενώ ο κ. Λυμπερόπουλους εξελέγη από μόλις 2.500 μέλη στις πρόσφατες εκλογές του ΣΑΤΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ