Πετρογκάζ: Είσοδος στις αγορές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας

Πετρογκάζ: Είσοδος στις αγορές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας

Στην επέκτασή της στις αγορές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας προχωρά η Πετρογκάζ, εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας στον τομέα της εμπορίας υγραερίου εδώ και 65 χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση τα πακέτα προμήθειας δεν περιλαμβάνουν καμία χρονική δέσμευση, ρήτρα ή ακυρωτικά ενώ για την διείσδυση της στην αγορά η εταιρεία θα αξιοποιήσει κυρίως το υπάρχον δίκτυο συνεργατών.

Το υφιστάμενο δίκτυο στον τομέα του υγραερίου εφοδιάζεται από 12 Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης, Διακίνησης και Εμφιάλωσης και συνεργάζεται με 12.000 πρατήρια διακίνησης εμφιαλωμένου υγραερίου. Η Πετρογκάζ έχει εγκαταστήσει πάνω από 15.500 δεξαμενές σε πελάτες Υγραερίου «Χύμα» ενώ παράλληλα τροφοδοτεί 300 πρατήρια υγραερίου AUTOGAS

Ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Veroniki Holding, με έδρα το Μιλάνο που έχει παρουσία μέσω 32 Εταιρειών σε 9 Ευρωπαϊκές χώρες. Ο τομέας του υγραερίου αποτελεί τον επιχειρηματικό πυρήνα του Ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς του Real Estate, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Υγείας, του Ναυτιλιακού Τομέα και στον τομέα υλικών συσκευασίας τροφίμων από ανακυκλώσιμο PET.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ