Αλαφούζος: Η κυβέρνηση ηθικός αυτουργός της επίθεσης - ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζουμε το εμπάργκο

Αλαφούζος: Η κυβέρνηση ηθικός αυτουργός της επίθεσης - ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζουμε το εμπάργκο

Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης του Σκάι Γιάννης Αλαφούζος, χαρακτηρίζοντάς την ηθικη αυτουργό της χθεσινής τρομοκρατιικής ενέργειας.

“Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία” αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος και συνεχίζει: “Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ”.

Στην ανακοίνωση του κ. Αλαφούζου απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε εξίσου υψηλούς τόνους και με τη σημείωση πως το εμπάργκο με τη μη εμφάνιση στελεχών του κόμματος στον Σκάι θα συνεχιστεί.

“Ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ