Νέες αλυσίδες λιανικής έρχονται στην επέκταση του Smart Park

Νέες αλυσίδες λιανικής έρχονται στην επέκταση του Smart Park

Σε εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών ειδών και επίπλων έχει ήδη νοικιαστεί το 50% της επέκτασης του Smart Park.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της "Γυαλού Εμπορική και Τουριστική", θυγατρική της REDS, έχουν υπογραφεί δεσμευτικές συμφωνίες μίσθωσης με τις εταιρείες Decathlon, Marks & Spencer, Διάφανο και Bo Concept για την ανάπτυξη ομώνυμων καταστημάτων στη νέα επέκταση του εμπορικού πάρκου Smart Park. Επίσης, έχει υπογραφεί αντίστοιχη συμφωνία με την Μαρινόπουλος Α.Ε. για την ανάπτυξη καταστήματος της GAP.

Μέσω των σχετικών δεσμευτικών προσυμφώνων επιτυγχάνεται η μίσθωση συνολικής επιφάνειας περίπου 7.250 τετρ. μέτρων που αντιστοιχεί σε ποσοστό πληρότητας της μισθωτικής επιφάνειας του νέου κτιρίου περίπου 55%, ενώ η πληρότητα στον όροφο του κτιρίου ανέρχεται στο 87%.

H κατασκευή της Β' Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, προϋπολογισμού περίπου 26 εκατ. ευρώ, έχει ήδη ξεκινήσει με ανάδοχο την ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και αναμένεται η νέα επέκταση να λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με την εταιρεία, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν πρόσθετες εμπορικές συμφωνίες για τη μίσθωση καταστημάτων στους τομείς της τεχνολογίας, ένδυσης- υπόδησης, εστίασης κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ