Νέες επενδύσεις από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Συνάντηση Δραγασάκη με τον CEO της εταιρείας

Νέες επενδύσεις από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία


Νέο κύκλο επενδύσεων ξεκινάει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Ο επενδυτικός σχεδιασμός της εταιρείας ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ για την τριετία 2017-2019, ενώ ήδη βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης του αντίστοιχου προγραμματισμού για την περίοδο 2019-2021.

Συνολικά από την έναρξη της κρίσης, ήτοι από το 2010, έως το 2016 η Αθηναϊκή έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 142 εκατ. ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία Αλέξανδρο Δανιηλίδη.

Στη συνάντηση ο κ. Δανιηλίδης ενημέρωσε για το πρόγραμμα επενδύσεων που ήδη υλοποιεί η εταιρεία, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια για τη βελτίωση των παραγωγικών εγκαταστάσεων, αλλά και για την προώθηση των εξαγωγών και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα θετικά μέτρα που υλοποιεί η Κυβέρνηση στην κατεύθυνση της άρσης των γραφειοκρατικών εμποδίων που παρουσιάζονταν στο παρελθόν αναφορικά με την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων «Μηλίτης» με όρους εγχώριας προστιθέμενης αξίας, καθώς και για τις προοπτικές επέκτασης των μέτρων αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα καμπάνια της Αμστελ

Υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου» του Διονύση Σαββόπουλου και την επιβλητική φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου...