Με... ταμπέλα "W Hotels" της Μariott ανοίγουν τα Αστέρια της Γλυφάδας

Συμπληρώνεται το επενδυτικό παζλ στο αττικό παραλιακό μέτωπο

Με... ταμπέλα "W Hotels" της Μariott ανοίγουν τα Αστέρια της Γλυφάδας

Ακόμη μια αλυσίδα ξενοδοχείων, τα W hotels, πρόκειται να φέρει στην Ελλάδα η Mariott, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε σχετική συμφωνία με την Grivalia για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου στα Αστέρια στη Γλυφάδα.

Της ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ

Με την προσθήκη και της νέας αυτής αλυσίδας η Αθηναϊκή Ριβιέρα, αποδεικνύεται στο απόλυτοmustγια τις πολυτελείς αλυσίδες μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των επενδυτών της αγοράς ακινήτων και του τουρισμού. Η συγκεκριμένη επένδυση στα Αστέρια, συμπληρώνει το επενδυτικό παζλ στο αττικό παραλιακό μέτωπο, το οποίο μεταμορφώνεται σταδιακά σε έναν εκτός συναγωνισμού διεθνή προορισμό. Και αυτό επειδή γειτνιάζει με ορισμένα από τα πιο εμβληματικά σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος” και σε απόσταση δύο ωρών από σημαντικούς νησιωτικούς προορισμούς. Στα Αστέρια θα αναπτυχθεί ένα υπερπολυτελέςcityresort, θα μεταμορφώσει την έκταση των 285 στρεμμάτων στη Γλυφάδα. Πέραν των 29,5 εκατ. ευρώ για το 80% της εταιρείας «Ναυσικά», ηGrivaliaHospitalityπου σχεδιάζει να αναβιώσει το φημισμένο ξενοδοχείο "Αστέρια" που λειτουργούσε κατά το παρελθόν στην έκταση επενδύοντας επιπλέον κεφάλαια άνω των 60 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ενόςhigh-endτουριστικού προορισμού, μόλις 25 λεπτά από το κέντρο της Αθήναςκαιη επαναλειτουργία του νέου ξενοδοχείου ωςWHotelαναμένεταιτο καλοκαίρι του 2019. Φέρνοντας και ταW, ηMariottκάνει δυναμική επιστροφήστην Ελλάδα πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή της από τοLedraMariott.

ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ»

ΤοέργοορόσημοείναιτοFour Seasons Astir Palace Hotel.Η πρώτη φάση του ανακαινισμένου Αστέρα Βουλιαγμένης και η διαχείριση του από την Four Seasonsαναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες με έργα ανάπλασης, ύψους 68,4 εκατ. ευρώ, στην έκταση 302 στρεμμάτων .. Βάσει των σχεδίων, το συγκρότημα θα διαθέτει δύο πολυτελή ξενοδοχεία, το «Ναυσικά» δυναμικότητας 110 δωματίων και 22 σουιτών και το «Αρίων» δυναμικότητας 102 δωματίων και 20 σουιτών. Πλήρως ανακαινισμένοι και αναβαθμισμένοι θα είναι και οι εσωτερικοί χώροι και των δύο ξενοδοχείων περιλαμβάνοντας όλες τις ανέσεις των κορυφαίων τουριστικών μονάδων από πισίνες και γκουρμέ εστιατόρια μέχρι συνεδριακούς χώρους και spa. Παράλληλα θα ανακαινισθούν και θα αναβαθμιστούν σε υψηλότερη κατηγορία πολυτέλειας και τα 58 bungalows του «Αστέρα». Το σχέδιο των επενδυτών προβλέπει την δημιουργία 13 υπερπολυτελών παραθαλάσσιων κατοικιών , στην έκταση που καταλαμβάνει σήμερα το ξενοδοχείο «Αφροδίτη», το οποίο και θα κατεδαφιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές από αυτές τις κατοικίες ήδη έχουν προπωληθεί σε ιλιγγιώδεις τιμές και αγοραστές τους είναι ιδιαίτερα πλούσιοι Αραβες. Το συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα ύψους περίπου 160 εκατ. ευρώ αναμένεται να αναμορφώσει πλήρως την Βουλιαγμένη.

ΖΩΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Και η5 χιλιομέτρωνλεωφόρος Συγγρού πουσυνδέει την Αθήνα με το Φάληρο αποτελεί σημαντική ξενοδοχειακή "ζώνη”, φιλοξενώντας, μεταξύ άλλων, τα τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχείαDivaniPalaceAcropolis,Hera,IntercontinentalκαιRoyalOlympic, ενώ σύντομα θα προστεθεί τοMariottκαι το νέο ξενοδοχείο του ομίλουHinesστο πρώηνAthensLedra. Κοντά στοAthensLedraβρίσκεται το νεόδμητο, τεσσάρων αστέρων,AthensAvenueαπό τον όμιλο ξενοδοχείωνEurodomusστον οποίο ανήκουν δύο ξενοδοχεία στο Ναύπλιο ("Μεγάλη Βρετανία” και "Rex”) και το τετράστερο "Arian" στο Ξυλόκαστρο.Το επόμενο διάστημα αναμένεται εξάλλου να ληφθεί και η οριστική απόφαση για την νέα ονομασία του Hilton Αθηνών , και σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, Home Holdings αν και θασυνεχίσει τη συνεργασία μετον όμιλο της Hiltonανανεώνοντας τη σύμβασημετά τη λήξη της υφιστάμενης στο τέλος Μαρτίου του 2018, θα αλλάξει επωνυμία –brand-με τα επικρατέστερα σενάρια να ακούν στις επωνυμίες Waldof Astoria ήConrad Hotels, τα οποία επίσης ανήκουν στον όμιλοHilton. Στο μεταξύ προχωρούνοι εργασίες ανακαίνισης που θα δώσουν σε συνδυασμό με το διαφορετικό όνομα και διαφορετική όψη στο περίφημο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Η ανακαινισμένη μονάδα,, δυναμικότητας 500 δωματίων, θα περιλαμβάνει συν τοις άλλοις νέες ιδιωτικές κατοικίες και θεματικούς εμπορικούς και γαστρονομικούς χώρους εντός του συγκροτήματος.
Πηγή: Από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ