Στο χαρτοφυλάκιο της Μέλισσα η μαγιονέζα Kraft

Στο χαρτοφυλάκιο της Μέλισσα η μαγιονέζα Kraft

Η γνωστή για την ποιότητά της, και πρωτοπόρος διεθνώς, Μαγιονέζα Kraft εντάσσεται από την 1η Ιανουαρίου 2018 στο χαρτοφυλάκιο των μαρκών που διαχειρίζεται η Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕ Τροφίμων.

Μετά την εξαγορά της Kraft από τη Heinz σε παγκόσμιο επίπεδο και λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων τα οποία η Μέλισσα Κίκιζας έχει επιδείξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια που προωθεί τη Heinz στην Ελλάδα, η νέα εταιρία KraftHeinz της εμπιστεύεται το σύνολο του χαρτοφυλακίου της.

Έτσι, δημιουργείται μία πλήρης γκάμα προϊόντων με το Κέτσαπ, τη Μουστάρδα και τη Μαγιονέζα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέλισσα Κίκιζας είναι από τις πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες στην Ελλάδα, όπου οι εργαζόμενοι της αμείβονται με ελάχιστο μισθό κατά 70% μεγαλύτερο από αυτόν που ορίζουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Σύμφωνα με την πρώτη έκθεση εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας, απασχολεί 216 εργαζόμενους εκ των οποίων το 99% είναι με συμβάσεις αορίστου χρόνου και μόνο το 1% με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Το 2016 η Μέλισσα Κίκιζας κατέβαλλε σε όλους του εργαζόμενους τουλάχιστον 50% του μηνιαίου μισθού ως ετήσιο bonus για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η εταιρία προχωρά κάθε χρόνο σε αυξήσεις μισθών. Μετά την παρέλευση του πρώτου διμήνου εργασίας, παρέχει σε κάθε εργαζόμενο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης σε μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες.