ΚΑΥΚΑΣ: Ενισχύει το στελεχιακό της δυναμικό

ΚΑΥΚΑΣ: Ενισχύει το στελεχιακό της δυναμικό

Στην κάλυψη καίριων θέσεων από στελέχη με πολυετή εμπειρία σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες προχώρησε η Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας και έχοντας ως στόχο την σύγκλιση βέλτιστων πρακτικών από διαφορετικούς κλάδους και οργανισμούς.

Ήδη, μέσα στο τελευταίο εξάμηνο του 2017, έχουν ενταχθεί στο υφιστάμενο στελεχιακό δυναμικό της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ τα ακόλουθα στελέχη:

- Ο κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, ανέλαβε τη θέση του Supply Chain Director. Έχει πλούσια εμπειρία σε όλα τα στάδια και τις φάσεις λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, έχοντας επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα στην πάνω από 20ετή πορεία του στο χώρο. Εκτός της θητείας του σε ελληνικές εταιρείες, έχει βρεθεί σε θέσεις υψηλής ευθύνης σε πολυεθνικές επιχειρήσεις με εστίαση πάντα στο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχει ηγηθεί σειράς δια-τμηματικών projects εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμογής ERP και ηλεκτρονικού εμπορίου. Πιο πρόσφατες σχετικές αναφορές της δουλειάς του, είναι από την Jacobs Douwe Egberts Greece, όπου κατείχε τη θέση του Logistics Manager Greece και από την Mondelēz International Greece, όπου ήταν Southern Europe Master Data Manager & Logistics Operations Manager.

- Η κ. Ειρήνη Χαλκιαδάκη, ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της Marketing Director. Στην υπερ-δεκαπενταετή θητεία της σε μεγάλες ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες, έχει μελετήσει και εφαρμόσει αποτελεσματικά δημιουργικές στρατηγικές Marketing. Τα τελευταία 4 χρόνια κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στη Vodafone Greece (Brand, Sponsorships & Customer Insights Manager, Consumer Contract Propositions & GtM Manager), ενώ για πάνω από 5 χρόνια «υπηρέτησε» το Marketing της KORRES NATURAL PRODUCTS SA, με πιο πρόσφατη θέση αυτή της Head of Marketing Greece. Επίσης, θήτευσε για 8 χρόνια στην COLGATE PALMOLIVE HELLAS, όπου είδε και τη διεθνή αγορά , με πιο πρόσφατη θέση αυτή της Οral Care Marketing Manager.

- Η κ. Βασιλική Χρήστου - Βασιλειάδου, ανέλαβε καθήκοντα Public Sector Manager. Οι πλέον πρόσφατες καταγραφές της δουλειάς της, είναι από τη Hewlett Packard Hellas στο ρόλο της Public Sector Enterprise Account Manager και από την Info Quest SA στο ρόλο της Public & Utilities Business Unit Sector Sales Manager.

- Ο κ. Νίκος Κούκος, ανέλαβε τη θέση του B2B Sales Manager. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως Head of Consumer Industrial Services στη SingularLogic ενώ μεταξύ άλλων παλιότερα ως Senior Account Manager στις εταιρείες Intracom και Unisystems.

- O κ. Νίκος Κουρσουμπάς ανέλαβε τη θέση του Business Controller. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως Finance Manager στην εταιρεία Maillis Group, ενώ παλιότερα κατείχε τη θέση του Financial Controller στην εταιρεία Schneider Electric.

«Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μας στελέχη στην οικογένεια ΚΑΥΚΑΣ. Είμαστε σίγουροι πως η πολυετής και επιτυχημένη πορεία τους, οι ικανότητές τους, αλλά και ο πλουραλισμός των διαφορετικών παραστάσεών τους, θα συμβάλουν αποφασιστικά τόσο στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας όσο και στην ενδυνάμωση της ηγετικής μας θέσης», σημειώνει για τις νέες προσλήψεις η Managing Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, κα Μαρίκα Λάμπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ