Νέα επενδυτικά σχέδια από τον Ομιλο του Ιατρικού Αθηνών

Νέα επενδυτικά σχέδια από τον Ομιλο του Ιατρικού Αθηνών

Την επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας του στη Ρουμανία γιόρτασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Την επέτειο των20 χρόνωνπαρουσίας του στη Ρουμανία γιόρτασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Στο περιθώριο σχετικής εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η ίδρυση του 5ουΔιαγνωστικού Κέντρου (απεικονιστικού) εντός του 2017 και το πλάνο δημιουργίας ενός υπερσύγχρονου νοσοκομείου έως το 2020. Σημειώνεται ότι μέσω της θυγατρικής του εταιρείας,MedsanaBucharestMedicalCenter, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ήδη λειτουργεί 4 διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία.

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε την έναρξη τουπρογράμματος προσφοράς 20 | 20 | 20. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά την παροχή20δωρεάν συμβουλευτικών επισκέψεωνσε Ρουμάνους ασθενείς στο Βουκουρέστι, από20 κορυφαίους Έλληνες γιατρούς του Ομίλου(συνολικά 400 ιατρικές εκτιμήσειςάνευ χρέωσης).

Επιπλέον, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και τοMedsanaπαρουσίασαν τοHealthPassport, μία κάρτα προνομίων που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στα υπερσύγχρονα νοσοκομεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είτε για επείγοντα περιστατικά κατά τη διάρκεια των διακοπών, είτε για προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις.

Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε η έναρξη της επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και τουI.C.Fundeni(CenterofGeneralServicesandLiverTransplantantion), στους τομείς της Ογκολογίας και της Ελάχιστα Επεμβατικής & Ρομποτικής Χειρουργικής, με στόχο τη δημιουργία κοινών ακαδημαϊκών δράσεων.

ΟΔρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνώνδήλωσε σχετικά:«Η συμπλήρωση 20 χρόνων επιτυχούς παρουσίας και καταξίωσης του Medsana στη Ρουμανία συνδυάζεται με την περαιτέρω επέκτασή μας στην τοπική αγορά με τη δημιουργία του 5ουδιαγνωστικού, απεικονιστικού κέντρου, αλλά και την ίδρυση, έως το 2020, ενός υπερσύγχρονου ιδιωτικού νοσοκομείου παροχής υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών με στόχο να αναδείξουμε μελλοντικά και τη Ρουμανία ως προορισμό Ιατρικού Τουρισμού».

Από τους γιατρούς που πρώτοι εγκαινίασαν τις επισκέψεις στους Ρουμάνους ασθενείς ήταν ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PhD, FACS, Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής της Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο οποίος εκπροσωπώντας την επιστημονική ομάδα του Ομίλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή να παρέχουμε σε κάθε Ρουμάνο ασθενή συμβουλευτικές επισκέψεις, καταδεικνύοντας τις μακροχρόνιες επιστημονικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας. Ως Έλληνας χειρουργός, αισθάνομαι υπερήφανος που μπορούμε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας τις βέλτιστες, αναίμακτες και ανώδυνες χειρουργικές τεχνικές, με άριστα αποτελέσματα και διεθνή αναγνώριση».

Ο κ.IrinelPopescu,DirectorofGeneralSurgeryandLiverTransplantation,ICFundeni,InstituteforDigestiveDiseasesandLiverTransplantation, μέλος της Ακαδημίας της Ρουμανίας, ανέφερε: «Θα ήθελα να χαιρετίσω τη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και τουI.C.Fundeni, δύο εγνωσμένου κύρους οργανισμούς, στους τομείς της Ογκολογίας και της Ελάχιστα Επεμβατικής & Ρομποτικής Χειρουργικής. Σήμερα, θέσαμε τις βασικές αρχές της συνεργασίας, που αποτελούν το πρώτο βήμα ενός σημαντικού έργου».

MedsanaBucharestMedicalCenter:

Εξυπηρετώντας περισσότερους από 100.000 ασθενείς και πραγματοποιώντας 204.000 εργαστηριακές αναλύσεις και 24.000 απεικονιστικές εξετάσεις σε ετήσια βάση, το MedsanaBucharestMedicalCenter, η 100% θυγατρική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, απασχολεί 340 άτομα διοικητικό προσωπικό και γιατρούς, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερους από 11.000 ιδιωτικούς υπαλλήλους, μέσω προγραμμάτων ιατρικής κάλυψης, και αποτελεί συνώνυμο ποιότητας και φροντίδας στον τομέα της Υγείας στη Ρουμανία. Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καθιέρωσαν το Medsana ως τον κορυφαίο ιατρικό Όμιλο της χώρας κατά τη διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ