Το ΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν στην ΔΕΘ

Το ΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν στην ΔΕΘ
«Το ΒΕΘ, αποφάσισε να προχωρήσει στην ενοικίαση περιπτέρου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στεγάσει 50 επιχειρήσεις – μέλη του στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών του» τονίζει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των επιχειρήσεων που θα είναι εκθέτες στο περίπτερο του επιμελητηρίου, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του ΒΕΘ(Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης) και να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του Β.Ε.Θ., στο τηλέφωνο: 2310 271708. Σημειώνεται ότι η 80η ΔΕΘ είναι αφιερωμένη στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, έχει δε επετειακό χαρακτήρα τιμώντας τον μεγαλύτερο και παλαιότερο θεσμό όχι μόνο στην πόλη αλλά σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα με περισσότερους από 255.000 επισκέπτες στην προηγούμενη διοργάνωση και αυξημένο τον εκθεσιακό χώρο κατά 40% συγκριτικά με την 79η ΔΕΘ, η φετινή Έκθεση φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς κατά τη διάρκεια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ