To fund που «σκουπίζει» Ιντραλότ βλέποντας τριπλασιασμό τιμής

To fund που «σκουπίζει» Ιντραλότ βλέποντας τριπλασιασμό τιμής
Ασταμάτητα αγοράζει μετοχές Ιντραλότ βρετανικό hedge fund. Χθες μάλιστα ανακοίνωσε νέα αύξηση της συμμετοχής του στην εταιρία. Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε η Intralot ανακοίνωσε ότι το Makuria Credit Master Fund Ltd προέβη στις 29 Δεκεμβρίου σε αγορά κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, με αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής του να διαμορφωθεί σε 5,0227%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής του ομίλου Makuria , Mans Larsson σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters στις 19 Νοεμβρίου είχε εκφραστεί με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον όμιλο Ιντραλότ. Μάλιστα προέβλεψε ότι η Ιντραλότ μπορεί να τριπλασιάσει την αξία της στους επόμενους 12 έως 18 μήνες. Τόνισε η εταιρία έχει αξιοθαύμαστη παραγωγή χρήματος και η αποτίμησή της είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Η Ιντραλότ σύμφωνα με τον κ. Larsson βρίσκεται στο σημείο μετάβασή της στη φάση της συγκομιδής των επενδυτικών κινήσεων που έχει πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα.

Επισημαίνεται ότι ο όμιλος Makuria ιδρύθηκε μόλις το 2013 από τον κ. Larssonο οποίος προηγουμένως ήταν επικεφαλής του γραφείου Λονδίνου του Canyon Capital Advisors. Ο βασικός προσανατολισμός του χαρτοφυλακίου ήταν να λειτουργήσει ως distressfundκαι πέρα του κ. Larssonπλαισιώνεται από τον Matthew Johnsonπου προηγουμένως ήταν στέλεχος της SFM UK Managementτον Jan Bruennler που προέρχεται από την Och-Ziff Capital Managementκαι τον Lorenz Manthey πρώην αναλυτή της Ares Management.

Το Makuria το 2013 ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο νέο hedge fundστη Μεγάλη Βρετανία.

ΝΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ