Διάκριση του Amita Motion Positive Group στα Digital Media Awards

Διάκριση του Amita Motion Positive Group στα Digital Media Awards
Αργυρή διάκριση απέσπασε το Amita Motion Positive Group στην κατηγορία «Creative Use of Media/ Innovative Formats» των Digital Media Awards.

Πρόκειται για το πρωτοποριακό και δημιουργικό concept της Αmita Motion και της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μαζί με το MAD.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Boussias Communications, στο πλαίσιο της επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων.

Το Amita Motion Positive Group διεξήχθη μέσω ενός ειδικού application/tab στο facebook page της Amita Motion (www.facebook.com/AmitaMotion) με τη συμμετοχή 5 αγαπημένων καλλιτεχνών του νεανικού κοινού: οι Stan, Vegas, MEΛΙSSES, Mηδενιστής και Playmen δημιούργησαν, επιλέγοντας από ένα pool ταλέντων μεταξύ solo καλλιτεχνών και νέων συγκροτημάτων, 5 νέα μουσικά acts και έγιναν οι managers τους αναλαμβάνοντας να τα οδηγήσουν στην επιτυχία.

Το κοινό συμμετείχε στο διαγωνισμό ως fan των Groups, συγκεντρώνοντας positive points, ψηφίζοντας τα tasks των Groups και κοινοποιώντας τις ενημερώσεις που προέκυπταν από κάθε ενέργεια.

Το Amita Motion Positive Group στα social media με νούμερα:

· 1.600 unique συμμετοχές ταλέντων

· 10.000 unique fans

· περισσότερα από 250.000 positive points – shares ενημερώσεων

· +90.000 fans στη σελίδα της Amita Motion

· 1.150.000 YouTube views για τα 5 video clips των Groups

· 1.700.000 YouTube views για όλα τα videos του διαγωνισμού

Η δυνατή παρουσία της Amita Motion στα social media επιβραβεύτηκε για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι αναπτύσσει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους νέους, χαρίζοντας τους διαδραστικές και ευχάριστες εμπειρίες και δίνοντάς τους ενεργό ρόλο με σκοπό την εμπλοκή και δέσμευσή τους στις πιο θετικές εμπειρίες.

Τα videos του Amita Motion Positive Group:

https://www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ