Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Νεότερα για την υγεία της μετά την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Νεότερα για την υγεία της μετά την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο

Τι έδειξαν οι εξετάσεις της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη που νωρίτερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από δερματολογικό πρόβλημα υγείας.

Εσπευσμένα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι (της Παρασκευής 3/9), η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, που πέθανε χθες σε ηλικία 96 ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι η πορεία της υγείας της είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Μίκης Θεοδωράκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η κόρη του, Μαργαρίτα

Πληροφορίες του grtimes.gr αναφέρουν ότι η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη φέρεται να παρέμεινε στα επείγοντα για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είναι δερματολογικής φύσεως, ενώ η συνολική εικόνα της υγείας της είναι εξαιρετική.

Επιστολή «βόμβα»: Ο Μίκης Θεοδωράκης ήθελε να ταφεί στα Χανιά - Δεν συμφωνεί η οικογένεια του

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη φέρεται να έχει επιστρέψει πλέον στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς απόψε αναμένεται να παραστεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση για τον πατέρα της, στην Κομοτηνή.

Εκτιμάται πως η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε, συνδέεται με την συναισθηματική της φόρτιση και την πίεση των ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ