Κιβωτός του Κόσμου: Η Οικονομική Αστυνομία έστειλε στην Εισαγγελία τα στοιχεία από τις έρευνες

Κιβωτός του Κόσμου: Η Οικονομική Αστυνομία έστειλε στην Εισαγγελία τα στοιχεία από τις έρευνες

Πληροφορίες για εντοπισμό μεγάλου χρηματικού ποσού σε χρηματοκιβώτιο σε διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Οικονομική Αστυνομία για την «Κιβωτό του Κόσμου», υποβλήθηκαν σήμερα (29/11) όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ., στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Οικονομική Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, προχώρησε στη δέσμευση των λογαριασμών του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του αλλά και μελών της οικογένειάς του, για όσο διαρκέσει η έρευνα μετά τις υπόνοιες για παράνομο πλουτισμό. Την ίδια σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα ΜΜΕ, η Οικονομική Αστυνομία εντόπισε μεγάλο χρηματικό ποσό -το οποίο παραμένει αδιευκρίνιστο- μαζί με άλλα έγγραφα σε χρηματοκιβώτιο του διαμερίσματος του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, εντός της δομής Κολωνού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Αναφορικά με την υπόθεση γνωστής ΜΚΟ, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι:

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σε κεντρικά γραφεία και δομές φιλοξενίας που διατηρεί η εν λόγω ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε οικία, όπως επίσης και από την διενεργηθείσα αλληλογραφία, προς ενημέρωση και αξιολόγηση των στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ