Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του π. Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του π. Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Νωρίτερα δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σε τράπεζες της Ελλάδος, με εντολή που έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, σε συνέχεια αποκαλύψεων στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Στο μεταξύ, νωρίτερα δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σε τράπεζες της Ελλάδος, με εντολή που έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Επίσης δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί που έχουν στη χώρα μας οι γονείς του πατέρα Αντώνιου, προκειμένου να αποφευχθούν οποιεσδήποτε νέες κινήσεις σε αυτούς. Ακόμα δεσμεύτηκαν θυρίδες και επενδυτικά προϊόντα.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή δεν αφορά τους εταιρικούς λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου για να μην υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της. Παρόλα αυτά η έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση και αναμένεται να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ