Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του δεν αναγνώρισαν αυτόν που τον σκότωσε (vid)

Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του δεν αναγνώρισαν αυτόν που τον σκότωσε (vid)

Συνεχίστηκε στη Θεσσαλονίκη η διαδικασία της αναγνώρισης των δραστών της δολοφονίας του Άλκη, από τους φίλους του 19χρονου φοιτητή, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί του το μοιραίο βράδυ.

Οι μάρτυρες είδαν τον κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, οι φίλοι του Άλκη Καμπανού δεν αναγνώρισαν ποιος ή ποιοι κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον φίλο τους.

Αναγνώρισαν μόνο έναν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αναγνωρίστηκε μόνο ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη «τι ομάδα είστε».

Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

Η διαδικασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.


Σκοπός είναι να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ