Κ. Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τους γονείς του 19χρονου Άλκη

Κ. Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τους γονείς του 19χρονου Άλκη

Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στις 10 το πρωί στη Βέροια για τον αδικοχαμένο Άλκη, που δολοφονήθηκε στην περιοχή του Χαριλάου

Η μητέρα του, Μελίνα, μίλησε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι τους τηλεφώνησε προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Προχθές επικοινώνησε μαζί μας προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μας τηλεφώνησε σαν άνθρωπος, πολύ φιλικός μαζί μας, μας έδωσε υποσχέσεις, μιλήσαμε αρκετή ώρα κι εγώ και ο σύζυγος. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την προσέγγιση και γι’ αυτή τη στάση που κράτησε. Είναι κι αυτός πατέρας και νιώθει», είπε. Και έστειλε το δικό της μήνυμα: «Δεν θέλω να λειτουργήσω εκδικητικά προς κανέναν. Προβληματισμός προς όλους, προς την κοινωνία και τον καθένα, τι πρέπει να πράξουμε για να μην ξανασυμβεί να μην θρηνήσουν άλλες οικογένειες, να μην χάνονται άλλα παιδιά…

Δεν λειτουργώ εκδικητικά, πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη, έχω εμπιστοσύνη, όχι για να δικαιωθώ από εγωισμό, Δικαιοσύνη για να μην υπάρξουν άλλα θύματα, απόδοση Δικαιοσύνης, για να μην φεύγουν άδικα παιδιά, να μην κλάψουν άλλες μανούλες». Η Μελίνα Καμπανού αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με την οικογένεια Τοπαλούδη, την οποία γνώρισε τη σχολική χρονιά 2004- 2005. Η ίδια ήταν δασκάλα στο ίδιο σχολείο όπου δίδασκε ο Γιάννης Τοπαλούδης. Η μικρή Ελένη πήγαινε τότε στη Β’ δημοτικού.

Η οικογένεια του Άλκη είχε βρεθεί στο Διδυμότειχο εκείνη την περίοδο, λόγω μετάθεσης του στρατιωτικού πατέρα του Άλκη. «Αυτή τη φορά καλείται και η δική μου οικογένεια να σηκώσει τον σταυρό που σηκώνει η οικογένεια του Γιάννη και της Κούλας», είπε η μητέρα του Άλκη. Παράλληλα, σημείωσε ότι επιθυμούν να συγκεντρωθούν χρήματα, για τον σύλλογο “Μέριμνα ατόμων με αυτισμό Μ.Α.μ.Α. Βέροιας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ