Δολοφονία Άλκη - Ραγδαίες εξελίξεις: Παραδόθηκε ο 25χρονος «Αθηναίος»

Δολοφονία Άλκη - Ραγδαίες εξελίξεις: Παραδόθηκε ο 25χρονος «Αθηναίος»

Παραδόθηκε ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Παραδόθηκε πριν από λίγο στις Αρχές της Θεσσαλονίκης και ο 25χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του, στην περιοχή Χαριλάου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος είναι οργανωμένος οπαδός σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και οι Αρχές πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του, τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, ο «Αθηναίος», όπως τον ανέφεραν οι αρχές, παραδόθηκε στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ένα ακόμη άτομο καταζητείται για την υπόθεση. Πρόκειται για τον 20χρονο, που έχει διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο το ένταλμα σύλληψης αναμένεται να μετατραπεί σε διεθνές.

Ο πρώτος που είχε συλληφθεί για την φονική επίθεση είναι ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος απολογήθηκε χθες στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προφυλακιστέος. Την Κυριακή, εκδόθηκαν 10 εντάλματα σύλληψης και ξεκίνησαν οι συλλήψεις των εμπλεκομένων στην άγρια επίθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Χθες, ακόμη οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθούν τμηματικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή. Τόσο κατά την άφιξή τους στα δικαστήρια όσο και κατά την αποχώρησή τους, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο τους αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντας “δολοφόνοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ