Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη: Δεν κρατάω κακία σε κανέναν - Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη: Δεν κρατάω κακία σε κανέναν - Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη

Δικαίωση και όχι εκδίκηση ζητούν οι γονείς του Άλκη.

Συγκλονίζουν οι γονείς του 19χρονου Άλκη, οι οποίοι, με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής, μίλησαν στην ΕΡΤ3, λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου τους, Άλκη Καμπανού.

«Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας. «Το να σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια, ξαναδημιουργεί το απόστημα. Πρέπει να θεραπευθεί και να βρει το φάρμακο η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος ενωμένος, μαζί με την αστυνομία, τη δικαιοσύνη για να λυθεί. Θέλω αυτό το γεγονός να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ. Την αγαπούσα και τη θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου» είπε.

Δολοφονία Άλκη: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι οκτώ συλληφθέντες - Δέχτηκαν αποδοκιμασίες

«Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Άρης. Το λέω επειδή το πιστεύω και έχω και φίλους και συγγενείς που είναι Παοκτσήδες. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα» τόνισε ο κ. Καμπανός.

«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Καμία μανούλα να μη βρεθεί στη θέση μου» είπε η μητέρα του Άλκη. Όπως ανέφερε, το προηγούμενο απόγευμα στις 7:30 μ.μ, ο Άλκης είχε μιλήσει μαζί της. «Μου τηλεφώνησε να δω τι κάνω. Την επόμενη μέρα θα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Μου είπε θα έβγαινε μία βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια…» είπε.

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο, δέχομαι καθημερινά αιτήματα φιλίας στη σελίδα μου στο facebook, την οποία διατηρώ για να ανταλλάσσουμε με τους εκπαιδευτικούς σχέδια εργασίας, δεν μπορώ να απαντήσω στον καθένα χωριστά, γιατί είναι πολλά τα μηνύματα» συμπλήρωσε.

«Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά τους» επισήμανε η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. «Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ