Βιασμός 24χρονης: Το απόγευμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Βιασμός 24χρονης: Το απόγευμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να σταλούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Την Τρίτη στην ανακρίτρια ο φάκελος. Προάγγελος εξελίξεων στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει τη χώρα τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα των τοξικολογικών της εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτά αναμένεται να σταλούν το απόγευμα της Δευτέρας από την Ελβετία, δρομολογώντας έτσι και τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Thesstoday, το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e-mail μέσα στις επόμενες ώρες.

Αυτό που απομένει είναι να μεταφραστεί το e-mail και τα αποτελέσματά του να ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα, μαζί με τα ευρήματα που ανιχνεύθηκαν από το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο φάκελος με την τελική έκθεση, αναμένεται να σταλεί στην ανακρίτρια, αύριο Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στις Αρχές η 24χρονη, είχε προσκληθεί την Πρωτοχρονιά σε πάρτι από έναν φίλο της που τον γνώριζε ως μετρ σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και ο οποίος όπως φαίνεται διοργανώνει ή συμμετέχει στην διοργάνωση τέτοιου είδους πάρτι πριβέ.

Η κοπέλα είχε πάει εκεί μετά από την αρχική της έξοδο σε καφετέρια μία μια 17χρονη φίλη της, ανέβηκε στην σουίτα που γινόταν το πάρτι και κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και αποφάσισαν να φύγουν. Καθώς στο μεταξύ δεν αισθανόταν καλά και δεν έβρισκε το αυτοκίνητό της, την κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο ο ίδιος "φίλος" της και της είπε να επιστρέψει και πως θα την βοηθούσε εκείνος.

Με την σειρά της η κοπέλα επέστρεψε μόνη και αδυνατώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, έκλεισε στο ξενοδοχείο ένα δωμάτιο με σκοπό να διανυκτερεύσει εκεί λόγω της κατάστασής της.

Στο ασανσέρ συνάντησε τρεις νεαρούς που συμμετείχαν στο πάρτι, την οδήγησαν σε ένα άλλο δωμάτιο και όχι στο δικό της όπως επίμονα τους ζητούσε να την βοηθήσουν και εκεί έχασε τις αισθήσεις της. Το πρωί ξύπνησε στο δωμάτιο αυτό, ανακαλύπτοντας πως είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ θυμόταν την σκηνή που ένας εκ των εμπλεκομένων βρέθηκε πάνω της.

Όταν η κοπέλα συνέθεσε τις εικόνες που είδε στο δωμάτιο όταν ξύπνησε, τα ευρήματα κλπ. και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί σε βάρος της και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ