Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης διέταξε ο εισαγγελέας για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης διέταξε ο εισαγγελέας για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, πριν από λίγο ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Γεωργίας Μπίκα, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θ. Ζιώγας, αποκάλυψε σήμερα ότι στο γραφείο του υπάρχουν καταγγελίες πως υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι.

“Υπάρχουν στο γραφείο μου καταγγελίες δύο γυναικών για τις οποίες συζήτησα στην ανάκριση και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και θα διερευνηθούν εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Η μία μιλάει για το 2016 και η άλλη για το 2018”, ανέφερε ο δικηγόρος και έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο και να καταγγείλουν το γεγονός αυτό. “Οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές λειτουργούν και θα υπάρξει εις βάθος διερεύνηση του θέματος αυτού” τόνισε ο κ. Ζιώγας.

Αναφερόμενος στην 24χρονη, τόνισε ότι “σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και την κλινική εικόνα της παθούσης προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο στη μεσότητα και από την εξέταση που έγινε, η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν συμβεί ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία”.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι “αναμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων, οι οποίες δεν έχουν έρθει ακόμα. Άρα αν πήρε υπνωτικό ή όχι δεν μπορεί να προκύψει από την εξέταση της ιατροδικαστού” και συμπλήρωσε ότι “οι τοξικολογικές αναμένονται εντός της εβδομάδας. Αν βρεθούν ναρκωτικές ουσίες, τότε αλλάζει η κατηγορία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ