Απαγωγή επιχειρηματία - Νέα εξέλιξη: Πληροφορίες ότι οι δράστες ζήτησαν λύτρα

Απαγωγή επιχειρηματία - Νέα εξέλιξη: Πληροφορίες ότι οι δράστες ζήτησαν λύτρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του επιχειρηματία που διατηρεί καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής “Tlive”, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του επιχειρηματία και να έχουν ζητήσει λύτρα, με το ποσό να ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ. Η επικοινωνία φέρεται να έγινε μέσω ηχητικού μηνύματος.

Όπως ανέφερε η εκπομπή, στην Αστυνομία θεωρούν πως δεν έχουν να κάνουν με μια ομάδα απαγωγέων που είναι πολύ καλά οργανωμένη, κι αυτό γιατί το ύψος του ποσού που ζητούν δεν είναι το μεγάλο.

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στο Μενίδι - Ποιός είναι ο Γιώργος Κυπαρίσσης

Υπενθυμίζεται ότι έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ της Τρίτης, καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από ταβέρνα στα Λιόσια με κατεύθυνση το σπίτι του στο Πικέρμι.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μιλούσε με βιντεοκλήση με έναν φίλο του, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι είδε live τη στιγμή που οι δράστες του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν. Ο φίλος του επιχειρηματία τηλεφώνησε αμέσως έντρομος στην σύντροφό του. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία.

Στην περιοχή Φοίνικας στα Σπάτα, έχουν βρεθεί δύο καμένα αυτοκίνητα και η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι το πιο πιθανόν είναι να σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, λαμβάνοντας ήδη καταθέσεις από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία.

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ