Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στο Μενίδι - Ποιός είναι ο Γιώργος Κυπαρίσσης

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στο Μενίδι - Ποιός είναι ο Γιώργος Κυπαρίσσης

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιώργου Κυπαρίσση, στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης έτρωγε σε εστιατόριο στο Ίλιον και γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, μίλησε με φιλικό του πρόσωπο στο τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να έχει έχει γίνει γνωστό πού βρισκόταν εκείνη την ώρα ο Γιώργος Κυπαρίσσης.

Η γυναίκα με την οποία ήταν στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η ΕΛΑΣ αντιμετωπίζει την υπόθεση ως αρπαγή, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι 24 ώρες μετά το τελευταίο σημάδι που έδωσε ο επιχειρηματίας δεν έχουν ζητηθεί λύτρα.

Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί και στο σπίτι του Γιώργου Κυπαρίσση που βρίσκεται στο Ντράφι της Πεντέλης, όπου ερευνάται η περιοχή, αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι στις 7/8/2020 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρησή του και είχαν πυροβολήσει τον αδερφό του.

Δύο καμένα ΙΧ εξετάζονται ως ύποπτα

Στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα έχουν βρεθεί καμένα δύο αυτοκίνητα. Ωστόσο τα δύο αυτοκίνητα φέρεται να τυλίχθηκαν στις φλόγες νωρίτερα από την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ