Ποινική δίωξη στον 34χρονο τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα - Είχε χάσει το πόδι του στη Συρία

Ποινική δίωξη στον 34χρονο τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα - Είχε χάσει το πόδι του στη Συρία

Σε παλαιότερα βίντεο εμφανίζεται να εξυμνεί τις φρικαλεότητες του ISIS με το Καλάζνικοφ στο χέρι - Η συμμετοχή του σε μάχες στη Συρία του κόστισε το αριστερό πόδι του με αποτέλεσμα σήμερα να κινείται με πρόσθετο μέλος.

Ο Εισαγγελέας άσκησε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που αφορά ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση άσκησε ο Εισαγγελέας στον 34χρονο τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Ο 34χρονος Ιρακινός εισήλθε στη χώρα μας το 2018, από τη Λέσβο. Έχει κάνει δύο αιτήσεις προκειμένου να λάβει πολιτικό άσυλο αλλά και οι δύο έχουν απορριφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο του 2014 και 2015 εμφανίζουν τον 34χρονο Ιρακινό να συμμετέχει σε ενέργειες του ISIS στη Συρία, όπως επίσης να δηλώνει μέλος του και να εξυμνεί τις φρικαλεότητες, ενώ κρατώντας ένα καλάσνικοφ κάνει κήρυγμα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συμμετοχή του σε μάχες στη Συρία του κόστισε το αριστερό πόδι του με αποτέλεσμα σήμερα να κινείται με πρόσθετο μέλος, ενώ φέρει σημάδια από πολεμικά τραύματα και στο δεξί του πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ