Σοκ στη Ραφήνα: Ο ζωγράφος που βρέθηκε απαγχονισμένος είχε δολοφονήσει τη μητέρα του 

Σοκ στη Ραφήνα: Ο ζωγράφος που βρέθηκε απαγχονισμένος είχε δολοφονήσει τη μητέρα του 

Ο 44χρονος ταλαντούχος ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα είχε δολοφονήσει με μια μπαλαντέζα τη μητέρα του, το 2013.

Το 2013, στο Ίλιον δολοφόνησε με μια μπαλαντέζα την ηλικιωμένη μητέρα του. Όρμησε πάνω της, πέρασε το καλώδιο στο λαιμό και το έσφιξε σκοτώνοντάς την. Τότε είχε πει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, είχε εκτίσει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ η 43χρονη που απαγόρευσε στους γιατρούς να βοηθήσουν το άρρωστο παιδί της

Μετά από αυτό εγκατέλειψε τη θάλασσα, καθώς ήταν ναυτικός και στράφηκε στη ζωγραφική, χαράσσοντας μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των εικαστικών.

Μέχρι τα 29 του είχε διαφορετική επαγγελματική ενασχόληση, τελικά τον κέρδισε η ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ είχε πραγματοποιήσει και δεκάδες εκθέσεις.

Παράλληλα με τη ζωγραφική, ο Γ.Π εξέδωσε και ποιήματά του όπως και δοκίμια.

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι στη Ραφήνα, δείχνουν αυτοκτονία.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι ο 44χρονος άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία καθώς στο στόμα του άνδρα βρέθηκε ένα ύφασμα, ενώ και τα χέρια του ήταν πρόχειρα δεμένα.

Ποιος ήταν ο 44χρονος

Σύμφωνα με το irafina, ο 44χρονος ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος εικαστικός. Είχε αποφοιτήσει από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η ζωγραφική ήταν το μεγάλο του πάθος και είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό επισκεπτόταν το κέντρο υγείας Ραφήνας, όπου λάμβανε ψυχολογική υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ