Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ η 43χρονη που απαγόρευσε στους γιατρούς να βοηθήσουν το άρρωστο παιδί της

Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ η 43χρονη που απαγόρευσε στους γιατρούς να βοηθήσουν το άρρωστο παιδί της

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου έδωσε εντολή να εξεταστεί η 43χρονη από ψυχίατρους, μετά την άρνηση της να αφήσει τους γιατρούς να βοηθήσουν τον 15χρονο άρρωστο γιο της.

Για την υπόθεση που συγκλονίζει την Κρήτη έχει παρέμβει εισαγγελέας, ωστόσο, η 43χρονη δήλωσε αδιαθεσία λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιόν του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου).

Η 43χρονη μητέρα η οποία, όπως έγραψε ήδη το Cretalive, αρνήθηκε να υποβληθεί το παιδί της σε ιατρική πράξη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα Ηρακλείου να εξεταστεί η 43χρονη από δύο ψυχιάτρους του δημοσίου.

Κρήτη: Ο διάλογος της 43χρονης με τους αστυνομικούς

Υπενθυμίζεται ότι το 15χρονο παιδί της γυναίκας, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και από τα Χανιά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα ότι είναι απαραίτητο να αφαιρέσουν υγρό από την καρδιά του παιδιού, αρνήθηκε, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την αστυνομία.

Όταν έφτασε το περιπολικό στο νοσοκομείο οι άνδρες της ΕΛΑΣ προσέγγισαν τη γυναίκα και της ζήτησαν να συνεργαστεί, αλλά μάταια:

«Πάρτε με μαζί σας, εγώ φοβάμαι για το παιδί μου αν του κάνουν την ένεση», φέρεται να τους απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ