Μ. Χρυσοχοΐδης για σύλληψη Χρήστου Παππά: «Η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 15ημερο»

Μ. Χρυσοχοΐδης για σύλληψη Χρήστου Παππά: «Η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 15ημερο»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε δηλώσεις για τη σύλληψη του «νο2» της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά. 

«Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας το τελευταίο 15ήμερο καθώς προηγήθηκαν η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος στη Ζάκυνθο και η ανεύρεση των κλεμμένων εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης», σχολίασε ο κ. Χρυσοχοΐδης και προσέθεσε:

«όλες αυτές οι επιτυχίες συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας που μέχρι το 2019 υπήρξε μια αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της ΕΛ.ΑΣ. και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρνουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων».

Αυτή είναι η 52χρονη Ελληνοουκρανή που έκρυβε στο σπίτι της τον Χρήστο Παππά

Τέλος, ο υπουργός συμπλήρωσε ότι «είναι πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου από κοινού με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική η ΕΛ.ΑΣ. στη μάχη κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στον δημόσιο χώρο».

Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ