Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε μέσα από τη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε μέσα από τη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο καθ' ομολογία του συζυγοκτόνος, έχει παρουσιάσει τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του παιδιού του.

Δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα τις Αρχές για το κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Επιπλέον, μέσα από τις περιγραφές του, έχει παρουσιάσει τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του παιδιού του.

Κι ενώ για 37 ημέρες μετά το έγκλημα έπαιζε θέατρο φτάνοντας στο σημείο να αγκαλιάζει την μητέρα της Καρολάιν, τώρα που βρίσκεται στη φυλακή δηλώνει μετανιωμένος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τένια Μακρή: Σφοδρές αντιδράσεις στα social media με το σχόλιο της

Με δήλωσή του μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να πείσει πως θρηνεί. Σύμφωνα με το Star, μέσω του δικηγόρου του έστειλε το εξής μήνυμα: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ