Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τένια Μακρή: Σφοδρές αντιδράσεις στα social media με το σχόλιο της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τένια Μακρή: Σφοδρές αντιδράσεις στα social media με το σχόλιο της

Εξοργισμένοι οι χρήστες των social media με την οικογενειακή σύμβουλο Τένια Μακρή, κάνουν λόγο για «απόπειρα ξέπλυματος» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Έντονες αντιδράσεις στα social media, προκάλεσε το σχόλιο της Τένιας Μακρή, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον ΣΚΑΪ, όταν αναφερόμενη στον -καθ' ομολογία του- συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έκανε λόγο για μια «γοητευτική προσωπικότητα» με αποτέλεσμα πολλοί να την κατηγορήσουν για απόπειρα ξεπλύματος.

«Θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers» είχε πει η Τένια Μακρή, καλεσμένη στον ΣΚΑΪ για να σχολιάσει το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Για τον λόγο αυτό, η Τένια Μακρή θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (25/6) στο OPEN, ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση αυτή η περιγραφή της δεν είχε σκοπό να κάνει το κλίμα ελαφρύτερο για τον δολοφόνο της 20χρονης Κάρολαϊν. «Ήταν μια άστοχη στιγμή» υποστήριξε η γνωστή ψυχολόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ