Έγκλημα στα Γλυκά Νερά- Αποκάλυψη: Πως επιχείρησε ο πιλότος να ξεφορτωθεί τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά- Αποκάλυψη: Πως επιχείρησε ο πιλότος να ξεφορτωθεί τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Οι πρώτες κινήσεις του 32χρονου να ξεφορτωθεί τα χρυσαφικά και την κάρτα μνήμης για να παραπλανήσει τις αρχές

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τις κινήσεις που έκανε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να «θολώσει τα νερά», μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ένα από τα στοιχεία που "πρόδωσαν" τον 32χρονο ήταν η ανακολουθία στον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.

Δημήτρης Σούρας για Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είναι ένας κτηνάνθρωπος,με πολύ σεβασμό για τα κτήνη (vid)

Ο δράστης είπε ότι αυτό έγινε κατά την είσοδο των ληστών γύρω στις 5 παρά 10. Όμως, όπως διαπιστώθηκε ήταν γύρω στη 01.30 όταν ο ίδιος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την έκοψε σε κομμάτια και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, την πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήραν οι υποτιθέμενοι δράστες, αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ. Ο 33χρονος είχε υποστηρίξει αρχικά ότι υπήρχαν περίπου 10.000 ευρώ σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly, λέγοντας ότι είχε υποδείξει το σημείο όπου ήταν κρυμμένα στους "φανταστικούς" δράστες. Όπως είπε στους αστυνομικούς, χρήματα δεν υπάρχουν.

Για τα χρυσαφικά, ανέφερε, αντίθετα, ότι πράγματι υπήρχαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε ότι τα πήρε, τα έκρυψε σε κάποιο σημείο, το οποίο δεν έχει υποδείξει ακόμα στις αρχές και έπειτα από μέρες επέστρεψε, τα πήρε και τα πέταξε αλλού.

Γλυκά Νερά: Κακουργηματική δίωξη στον 32χρονο - Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου πιλότου για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης εις βάρος του

O 32χρονος διώκεται για τα εξής κακουργήματα:

-ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι:

-ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του,

-ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Επίσης οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης κρίνονταν τον 32χρονο πιλότο ύποπτο φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του επιφάνειας και ύποπτο τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν και του τρόπου που παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ