Δημήτρης Σούρας για Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είναι ένας κτηνάνθρωπος,με πολύ σεβασμό για τα κτήνη (vid)

Δημήτρης Σούρας για Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είναι ένας κτηνάνθρωπος,με πολύ σεβασμό για τα κτήνη (vid)

Πως σχολίασε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τον καθ' ομολογία συζυγοκτόνο 

Ο διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan Δημήτρης Σούρας, σχολίασε τον χαρακτήρα του 32χρονου καθ' ομολογία συζυγοκτόνου της 20χρονης Κάρολαιν, στα Γλυκά Νερά.

«Πρόκειται για έναν “ήρωα του κακού”, φτιαγμένος από παιδική ηλικία να φτάσει εδώ που έφτασε, χωρίς συναισθήματα και μετανιώνω, μια προσωπικότητα γεννημένη για το έγκλημα. Ωστόσο, τον πρόδωσαν αυτά που δεν είχε. Τα συναισθήματα δεν μακιγιάρονται και όταν δεν υπάρχουν προδίδονται. Ήταν αφελής και νόμιζε ότι είχε φτιάξει το τέλειο έγκλημα», σχολίασε ο κ. Σούρας και προσέθεσε: «έπαιζε αισχρό θέατρο, είναι κτηνάνθρωπος, με πολύ σεβασμό για τα κτήνη».

«Κτηνάνθρωπος είναι ο όρος με πολύ σεβασμό για τα κτήνη», είπε Δημήτρης Σούρας για τον 32χρονο πιλότο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο ψυχίατρος, τόνισε ότι «αν ήταν έγκλημα εν βρασμώ, ο δράστης αμέσως θα μετάνιωνε, θα ούρλιαζε, θα ζητούσε βοήθεια, θα καλούσε την αστυνομία. Εκείνος έπνιξε το σκυλί για να αποκτήσει ένα περισσότερο άλλοθι».

Ερωτηθείς αν νοσούσε ψυχικά, ο επιστήμονας τόνισε: «Ο ψυχικά ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τίποτα, σκοτώνει στον παραλογισμό του». Τόνισε δε ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να βγάλει χαρτί ότι ο 32χρονος νοσούσε ψυχικά».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ