Γλυκά Νερά - Ανατροπή: Η Μασονική Στοά διέγραψε την ψυχολόγο της Καρολάιν για πλαστά πτυχία

Γλυκά Νερά - Ανατροπή: Η Μασονική Στοά διέγραψε την ψυχολόγο της Καρολάιν για πλαστά πτυχία

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν - Την είχαν διαγράψει οι Έλληνες Μασόνοι - Θα κινηθεί νομικά ο Σύλλογος Ψυχολόγων;

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, έβαλε στο «στόχαστρο» την Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στην αστυνομία ως η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, ο ΣΕΨ με ανακοίνωση του (από τις 31/5), είχε ζητήσει από την κ. Μυλωνοπούλου, να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της, αφού αμφισβητούν εάν είναι όντως πτυχιούχος ψυχολόγος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σάλος με την ψυχολόγο της Καρολάιν

Νέα διορία του ΣΕΦ - Από Δευτέρα εξετάζουν τις νομικές διαδικασίες

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κ. Μυλωνοπούλου, δεν κατέθεσε στο Σύλλογο την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μέχρι την περασμένη Τετάρτη που έληγε η διορία, ωστόσο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα περιμένουν να περάσει και το Σαββατοκύριακο για να εξετάσουν τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν.

Την είχαν διαγράψει για ψευδή πτυχία οι Έλληνες Μασόνοι

Την ίδια στιγμή όμως αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλαδας, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελένη Μυλωνόπουλου - Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα - γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της". Η Μεγάλη Στοά αναφέρει ότι εμφανίστηκε ως καθηγήτρια Γενετικής με μεταπτυχιακό, έχοντας μάλιστα κάνει ειδίκευση στο Λαϊκο, και συμπληρώνει ότι ψευδώς αναφέρει ότι έκανε το αγροτικό της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ