Πώς να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις

Πώς να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις
Δυσκολεύεστε να πληρώσετε τα τέλη για το Ι.Χ σας μετρητοίς; Υπάρχει και άλλος τρόπος να εξοφλήσετε τα τέλη κυκλοφορίας.

Και φέτος οι τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατόχους πιστωτικών καρτών να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του ΙΧ τους σεάτοκες δόσεις. Εκτός όμως από αυτό προσφέρουν κι άλλακίνητρα στο βωμό της ανταγωνιστηκότητας.

Κίνητρα για e-πληρωμές

Στόχος των τραπεζών είναι οι πληρωμές να γίνουν μέσω των εναλλακτικών δικτύων, ώστε να αποσυμφορηθεί το γκισέ, το οποίο την τελευταία εβδομάδα κάθε χρόνου επιβαρύνεται ...επικίνδυνα από τις επισκέψεις των ιδιοκτητών των οχημάτων.

Κάποιες τράπεζες μάλιστα διευκολύνουν τους χρήστες του e-banking με την αυτόματη συμπλήρωση του κωδικού πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, εφόσον εισαχθούν ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και η πινακίδα του οχήματος.

Έτσι, δεν χρειάζονται καν να έχουν διαθέσιμο τον κωδικό πληρωμής που παρέχεται μέσω του Taxis.

Οι προσφορές ανά τράπεζα

Για το λόγο αυτό, οι νέες καμπάνιες εστιάζονται στη χρήση των ηλεκτρονικών τρόπων πληρωμών, οι οποίες εξασφαλίζουν επιπλέον προνόμια σε όσους τις επιλέξουν.

Ειδικότερα, κάθε τράπεζα προσφέρει τα εξής:

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Εάν η εξόφληση γίνει μέσω Alpha Web Banking ή Alpha Mobile Banking έως 31.12.2015, με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού κάρτας Αlpha Bank, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 2.2.2016.

Ενας υπερτυχερός θα διεκδικήσει 1.000.000 Bonus πόντους και 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 10.000 Bonus πόντους.

Με κάθε επιπλέον πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας που πραγματοποιείτε, αυξάνετε τις συμμετοχές σας στην κλήρωση και τις πιθανότητες να κερδίσετε.

Επιπλέον, για τις πληρωμές αυτές οι κάτοχοι των καρτών Bonus κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος επιβράβευσης.

Βρείτε τον κωδικό πληρωμής των τελών, εισάγοντας τον ΑΦΜ του κατόχου και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Eurobank
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο EuroPhone Banking (210 95 55 000), ή στο www.livepay.gr.

Για εφάπαξ πληρωμές με χρέωση καταθετικού λογαριασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το e-banking της τράπεζας και το EuroPhone Banking.

Επιπλέον, επιστρέφει από 30 έως 315 ευρώ στην κάρτα του πελάτη εφόσον καταθέσει στο λογαριασμό του μετρητά.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να δαπανηθούν σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις του προγράμματος Επιβράβευσης καρτών της τράπεζας «Επιστροφή».

Εθνική Τράπεζα
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Η δυνατότητα πληρωμής των Οφειλών προς το Δημόσιο είναι διαθέσιμη μέσω του Δικτύου Καταστημάτων ΕΤΕ, του i-bank Internet Banking και του i-bank Simple Pay.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξόφλησης αποτελεί η προσκόμιση από τον συναλλασόμενο του σχετικού εντύπου που εκτυπώνεται μέσω ΤΑΧΙSNET και στο οποίο αναγράφεται μεταξύ των άλλων ο απαραίτητος για τη διενέργεια της συναλλαγής «ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ».

Επιπλέον, το go4more σας επιβραβεύει για την εξόφληση των φορολογικών σας υποχρεώσεων, πληρώνοντας μέσω i-bank Internet Banking και του i-bank Simple Pay με την πιστωτική σας κάρτα.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα και κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ πληρωμής με μέγιστο 20.000 πόντους/μήνα και εξαργυρώστε τους πόντους σας σε οποιοδήποτε συνεργάτη, όπως εσείς επιθυμείτε.

Τράπεζα Πειραιώς
Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, πληρώνοντας ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 μέσω των υπηρεσιών winbank.gr, easypay.gr ή easypay app, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ μπαίνει στην κλήρωση για μία προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς Prepaid Gift MasterCard.

Η κάρτα θα είναι φορτισμένη με 200 ευρώ. Συνολικά θα κληρωθούν 100 τυχεροί.

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει τη δυνατότητα εξασφάλισης 5 συμμετοχών, κάθε μία εκ των οποίων εξασφαλίζεται με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ενός οχήματος.

Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει έως 31/12/2015.

Δείτε πόσα πρέπει να πληρώσετε στα τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με το αυτοκίητο που έχετεΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ