Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων διατηρεί αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων της

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων διατηρεί αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων της

Παρά την αναπροσαρμογή του ελάχιστου επιτοκίου προσφοράς για τις πράξεις κύριας αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από 3,00% σε 3,50% από 22/03/2023.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ενημερώνει πως διατηρεί αμετάβλητο το Βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων της (Β.Ε.Χ) παρά την αναπροσαρμογή του ελάχιστου επιτοκίου προσφοράς για τις πράξεις κύριας αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από 3,00% σε 3,50% από 22/03/2023.

Η ανωτέρω απόφαση της Τράπεζας να απορροφήσει το κόστος που προέκυψε από την αύξηση του επιτοκίου της ΕΚT, ευθυγραμμίζεται πλήρως με το ρόλο της ως ενεργό μέλος της κοινωνίας που διαχρονικά στέκεται στο πλευρό των δανειοληπτών, αναφέρει ανακοίνωση.

Τράπεζα της Αγγλίας: Προχώρησε σε νέα αύξηση των επιτοκίων κατά 0,25%

Η Τράπεζα λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις και προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν σημαντικά στην ομαλή εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων είναι διαθέσιμες στα Καταστήματα της Τράπεζας ή στην ιστοσελίδα www.chaniabank.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ