Παγκρήτια Τράπεζα: Προχωρά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου εξυγίανσης

Παγκρήτια Τράπεζα: Προχωρά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου εξυγίανσης

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας και η Διοίκησή της προωθεί αποτελεσματικά την επιτυχή ολοκλήρωσή της.

Η Παγκρήτια Τράπεζα προχωρεί στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου εξυγίανσης και επέκτασής της με συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλων δικτύων, όπως είναι η Τράπεζα Χανίων και το δίκτυο στην Ελλάδα της HSBC. Αυτή ακριβώς η στρατηγική ενδυνάμωσης της Παγκρήτιας Τράπεζας εξωθεί τους πολέμιους της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε δυσφημητικά και ανυπόστατα σχόλια.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ουδέποτε προέβαλε αντιρρήσεις στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας, αντιθέτως την αντιμετωπίζει απολύτως θετικά και παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία υλοποίησής της.

Γι’ αυτούς τους λόγους το επενδυτικό κοινό δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από μικρή μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου και τα οποία εξυπηρετούν αθέμιτους σκοπούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Τράπεζα Πειραιώς καλεί το επενδυτικό κοινό να ενημερώνεται για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τις επίσημες ανακοινώσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας και το εγκεκριμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ