Το iOS 15 δεν έχει πείσει τους iPhone χρήστες

Το iOS 15 δεν έχει πείσει τους iPhone χρήστες

Το iOS 15 κυκλοφόρησε από την Apple τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως όλα δείχνουν, οι χρήστες δεν έχουν πειστεί ακόμη ακόμα, ώστε να αναβαθμίσουν το iPhone τους στη νέα έκδοση της εταιρίας.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την διαθεσιμότητά του και το έχουν εγκαταστήσει μόνο το 65% των χρηστών, ένα νούμερο αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με το iOS 14 που κυκλοφόρησε πέρυσι. Το iOS 15 κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το Mixpanel, το iOS 14 που είχε γίνει διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου του 2020 έως τις 21 Δεκεμβρίου, το είχαν εγκαταστήσει το 80,9% των χρηστών.

Αυτό είναι πάνω από 15 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από το ποσοστό του iOS 15. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως το Mixpanel συλλέγει τα δεδομένα μόνο με ποσοστά υιοθέτησης και δεν υπάρχουν άμεσα δεδομένα για το λόγο που οι χρήστες διστάζουν να αναβαθμίσουν στο νέο λογισμικό.

Βέβαια, πολλοί χρήστες θεωρούν πως η αναβάθμιση στη νέα έκδοση του iOS θα φέρει και πολλά προβλήματα - ειδικά σε αυτούς που έχουν παλαιότερα τηλέφωνα - όπως είναι η μπαταρία ή άλλα bugs.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ