Αποκαλυπτήρια για τα νέα iPhone 13

Αποκαλυπτήρια για τα νέα iPhone 13

Η παρουσίαση των νέων κινητών τηλεφώνων της Apple δεν έκρυβε μεγάλες εκπλήξεις.

Δεν ενθουσίασε αλλά και δεν απογοήτευσε η Apple κατά την παρουσίαση των νέων iPhone 13 που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Η αμερικανική εταιρεία ανανέωσε τη δημοφιλή σειρά των smartphones της με ένα νέο μοντέλο που δεν εισάγει μεν κάποια εντυπωσιακή καινοτομία αλλά οπωσδήποτε τραβάει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Στην καρδιά του iPhone 13 βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής A15 Bionic και το τηλέφωνο περιλαμβάνει βελτιώσεις που εξασφαλίζουν μεγαλύτερες ταχύτητες στα 5G δίκτυα.

Παράλληλα η Apple «προικίζει» το νέο iPhone 13 με μια βελτιωμένης ευκρίνειας οθόνη καθώς και με μια νέα λειτουργία Cinematic στη λήψη βίντεο όπου οι φακοί του τηλεφώνου μιμούνται τη συμπεριφορά των επαγγελματικών μηχανών. Σε αυτή τη λειτουργία για παράδειγμα ο φακός μπορεί να εστιάζει σε επιλεγμένη περιοχή του πλάνου και να «θολώνει» το φόντο, λειτουργία που έως σήμερα είχαμε δει στη φωτογραφική λειτουργία ορισμένων smartphones. Οι τιμές για τα νέα iPhone 13 ξεκινούν από τα 699 δολάρια για το mini μοντέλο και για το iPhone 13 Pro Max ξεκινούν από τα 1.099 δολάρια, με έναρξη διάθεσης τις 24 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Η διάθεσή τους στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται πριν τα Χριστούγεννα.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης χθες το νέο ρολόι Apple Watch 7, καθώς και τα ανανεωμένα iPad και iPad mini, με τιμή εκκίνησης τα 329 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ