Εισαγγελική έρευνα για τις εταιρείες του πρώην βουλευτή Θέμη Χειμάρα

Εισαγγελική έρευνα για τις εταιρείες του πρώην βουλευτή Θέμη Χειμάρα

 Ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά να ερευνηθούν όλες οι συμβάσεις των εταιρειών στις οποίες φέρεται να συμμετείχε και δήλωνε στο πόθεν έσχες του ο κ. Χειμάρας, από τις 17 Ιουλίου του 2019 και μετά.

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μαριδάκης, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα προκειμενου να ελεγχθούν όλες οι συμβάσεις που έχει συνάψει ο παραιτηθείς πρώην βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας στην απιστία καθώς και κάθε άλλο αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο οικονομικός εισαγγελέας με την παραγγελία του ζητά να ερευνηθούν όλες οι συμβάσεις των εταιρειών στις οποίες φέρεται να συμμετείχε και δήλωνε στο πόθεν έσχες του ο κ. Χειμάρας, από τις 17 Ιουλίου του 2019 και μετά.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξακριβωθεί εάν υπάρχουν συμβάσεις κατά παράβαση του άρθρου 57 του Συντάγματος, με το Δημόσιο, ΟΤΑ και οποιοδήποτε φορέα του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ