Θεοδωρικάκος: Θράσος της Τουρκίας να κατηγορεί την Ελλάδα για τη δική της μεσαιωνική συμπεριφορά

Θεοδωρικάκος: Θράσος της Τουρκίας να κατηγορεί την Ελλάδα για τη δική της μεσαιωνική συμπεριφορά

Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Στην προκλητική δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την υπόθεση με τους 92 μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί στις όχθες του Έβρου και διασώθηκαν από τη Frontex και την ΕΛ.ΑΣ., απαντά με ανάρτηση στα social media ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατηγορεί τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου για βάρβαρη και μεσαιωνική συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς στην υπόθεση των 92 μεταναστών που βρέθηκαν γυμνοί και διασώθηκαν από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και της Frontex.

Προκλητικός Τσαβούσογλου: Ξεδιάντροπο να προσπαθεί η Ελλάδα να φανεί ότι έχει δίκιο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μάλιστα, κάνει λόγο για μεγάλος θράσος της Τουρκίας να κατηγορεί την Ελλάδα για τη δική της απάνθρωπη στάση.

«Είναι μεγάλο θράσος οι Τούρκοι αξιωματούχοι να κατηγορούν την Ελλάδα για τη βάρβαρη, μεσαιωνική συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς σε 92 μετανάστες στον Έβρο. Τα γεγονότα έχουν καταγράψει οι αξιωματικοί του Frontex και είναι αδιαμφισβήτητα. Η Τουρκία οφείλει στοιχειωδώς να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και να πάψει να προκαλεί και μάλιστα με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο», αναφέρει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ