ΝΔ: Χυδαιότητα η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Βερναρδάκη στην υπουργό Παιδείας

ΝΔ: Χυδαιότητα η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Βερναρδάκη στην υπουργό Παιδείας

Χαρακτήρισε την Νίκη Κεραμέως «Πισπιρίγκου της παιδείας».

Για χυδαιότητα κατηγορεί τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωση του, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο χαρακτηρίζει την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας».

Στην ίδια ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια, όπως χαρακτηρίζεται, επίθεση, ειδάλλως είναι σαν να τη συνυπογράφει.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ