Αλ. Τσίπρας για Κυρ. Μητσοτάκη: «Μόνο ηγέτες τύπου Ορμπάν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο»

Αλ. Τσίπρας για Κυρ. Μητσοτάκη: «Μόνο ηγέτες τύπου Ορμπάν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο»

Το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο

«Είναι πράγματι αξιοζήλευτο. Αλλά πιθανότατα μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Τι απάντησε σε ερωτήσεις ευρωβουλευτών για τα «puhbacks» σε βάρος μεταναστών

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter:

«Μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την "Αυγή" και τη "Δημοκρατία" στο Ευρωκοινοβούλιο», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και συμπληρώνει:

«Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: Κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα…». «Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα, «που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική "Αυγή", που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει».

«Όσο για τη "Δημοκρατία», προσθέτει ο κ. Τσίπρας, «ο εκδότης της ίσως έχει άλλους λόγους να είναι ευτυχής, αφού παρά τις προσπάθειές σας δεν καταφέρατε να τον βάλετε φυλακή, όπως ούτε τους Βαξεβάνη και Παπαδάκου, που μαζί κατηγορήσατε για συμμορίτες, επειδή ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Νοβάρτις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ