Ερντογάν σε νέο παραλήρημα: Η Ελλάδα κομπάρσος των ξένων δυνάμεων

Ερντογάν σε νέο παραλήρημα: Η Ελλάδα κομπάρσος των ξένων δυνάμεων

Στην Ελλάδα θα συμβεί ότι και στο παρελθόν, ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Νέο προκλητικό παραλήρημα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει την Ελλάδα κακομαθημένη και “κομπάρσο” των ξένων δυνάμεων

«Στείλαμε το μήνυμά μας για τις εξελίξεις στο Αιγαίο από τη Σμύρνη όπου παρακολουθήσαμε την άσκηση Efes 2022. Γνωρίζουμε καλά τα παιχνίδια που παίζει σε βάρος της Τουρκίας η κακομαθημένη Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της χώρας του και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι «δεν αντιλαμβάνεται αυτό το παιχνίδι ή οικειοθελώς έχει αναλάβει τον ρόλο του κομπάρσου».

«Βρεθήκαμε στη Σμύρνη και με αφορμή την άσκηση Efes 2022 και στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με τις εξελίξεις στο Αιγαίο σε αυτούς που πρέπει. Συναντήσαμε και τις τοπικές οργανώσεις μας στη Σμύρνη. Γνωρίζουμε και έχουμε αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται εναντίον της χώρας μας, και αφήνουν την Ελλάδα πάνω που γίνεται κακομαθημένη και πάλι όπως και στο παρελθόν» τόνισε ο Ερντογάν.

«Το πρόβλημα είναι πως η Ελλάδα δεν αντιλαμβάνεται αυτό το παιχνίδι ή οικειοθελώς έχει αναλάβει τον ρόλο του κομπάρσου σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ξέρετε πως στα γυρίσματα ταινιών οι κομπάρσοι είναι αυτοί που κουράζονται περισσότερο, φθείρονται και σπάνε τα χέρια και τα πόδια τους. Όμως στη σκηνή δεν εμφανίζεται το όνομα τους ούτε οι ίδιοι. Στο παρελθόν αυτό συνέβη στην Ελλάδα και αν επιμείνει στο ίδιο λάθος θα συμβεί ακριβώς αυτό ξανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ