Βγήκε από την εντατική ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Βγήκε από την εντατική ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αλλά αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Τη περασμένη βδομάδα ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Πόρτο Χέλι σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας έπειτα από πνευμονία και όχι από ισχαιμικό επεισόδιο όπως αρχικά είχε γραφτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος εδώ και τρεις ημέρες έχει βγει από την ΜΕΘ όπου και νοσηλευόταν. Ωστόσο, παραμένει για παρακολούθηση λόγω της επιβαρυμένης υγείας του και αν συνεχίσει να ανταποκρίνεται θετικά στην αγωγή την επόμενη βδομάδα θα πάρει εξιτήριο.

Η Βασιλομήτωρ της Ισπανίας, η Άννα- Μαρία και ο Νικόλας στο πλευρό του
Από το πλευρό του και σ’ αυτή την περιπέτεια με την υγεία του δεν λείπει η οικογένεια του. Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία και ο δευτερότοκος γιος του Νικόλας, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αθήνα με την σύζυγο του, Τατιάνα Μπλάτνικ, βρίσκονται κοντά του και αναμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση του προκειμένου να πάρει εξιτήριο.

Η είδηση για την υγεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θορύβησε ιδιαίτερα την αδερφή του, Βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, η οποία ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ