Αδ. Γεωργιάδης: Ο Πολάκης μου πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Πολάκης μου πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες

«Ως "γαιδουρομουλαρο" που είσαι και από αυτή τη μεριά καλό θα σούκανε», απαντά ο Παύλος Πολακης στον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με την ανακοίνωση του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων απαντά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη.

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε εμένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID19» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας την ανακοίνωση του οργανισμού.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !Μην συνεχίζεις να γίνεσαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!!( Άλλωστε ως γαιδουρομουλαρο που είσαι και από αυτή τη μεριά καλό θα σούκανε !(Ρωτα τον Τσιοδρα σου ,να σου πει σε πόσους τοχει δώσει)Μην επιμένεις ασχετε τηλεβιβλιοπωλη σε πράγματα που δεν έχεις τα νευρωνικα κυκλώματα για να τα καταλάβεις!!(φωτό 2)ΥΓ .Δεν σουφτασε το ξεφτυλικι με τον Αντώναρο ,θέλεις και δεύτερο σε μια μερα;;; Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ