Κυρ. Βελόπουλος: Παραδέχτηκε τα fake news και απέσυρε τα tweet για τα 800.000 ευρώ της Μάγδας Φύσσα

Κυρ. Βελόπουλος: Παραδέχτηκε τα fake news και απέσυρε τα tweet για τα 800.000 ευρώ της Μάγδας Φύσσα

Μετά την διαμαρτυρία της Μάγδας Φύσσα και την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης απέσυρε τα επίμαχα tweet

Απέσυρε τα επίμαχα tweet με τα οποία διακινούσε τα περί αποζημίωσης της οικογένειας Φύσσα με 800.000 ευρώ από το ελληνικό δημόσιο και μάλιστα παραδέχεται ότι η συγκεκριμένη «πληροφορία» ήταν ψευδής και ανυπόστατη..

Συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου λίγο μετά την επιστολή διαμαρτυρίας της Μάγδας Φύσσα στον πρόεδρο της Βουλής έγιναν δύο αναρτήσεις.

Στην πρώτη αναφέρει: Ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε διότι την εδικαιούτο. Η συγκεκριμένη πληροφορία που διακινείται στο διαδίκτυο όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε».

Στην συνέχεια με δεύτερο tweet, συνεχίζει: Έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε μια εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι η Οικογένεια Φύσσα ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο».

Υπενθυμίζεται ότι σε επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, η κα Φύσσα αναφέρει ότι ο κ. Βελόπουλος ισχυρίζεται ψευδώς και επανειλημμένα στις τηλεοπτικές εκπομπές του και στα social media ότι δήθεν η οικογένεια Φύσσα έχει λάβει αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο το ποσό των 800.000 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ασκήσει καν σχετική αγωγή.

«. Η ''πληροφορία'' αυτή διοχετεύθηκε σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την προφανή σκοπιμότητα να σκιαστεί αυτή η σημαντική δικαστική ετυμηγορία και να παρουσιαστώ εγώ ότι δήθεν πανηγυρίζω για την είσπραξη αυτού του ποσού και όχι για τη δικαίωση της θυσίας του Παύλου. Αλλά ακόμα και τότε, εκείνοι που διέπραξαν αυτή την αθλιότητα υποχρεώθηκαν σε αναδίπλωση και εξαφάνισαν από το διαδίκτυο τις σχετικές συκοφαντικές "πληροφορίες" αναφέρει η κ. Φύσσα..

«Από κάτω, οι ακόλουθοί του φέρονται να συμφωνούν κατά 96,2% ότι το κράτος είναι ''μισελληνικό'' γι' αυτό τον λόγο. Την ανάρτηση αυτή αναπαρήγαγαν στη συνέχεια και οι βουλευτές του κόμματος στους δικούς τους λογαριασμούς».

«Σας καθιστούμε κοινωνό της αλήθειας και σας καλούμε να λάβετε κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης, εξασφαλίζοντας ότι οι ανωτέρω ψευδείς πληροφορίες σε βάρος μας, διακινούμενες από τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού κόμματος ''Ελληνική Λύση'' δεν θα διαδοθούν εντός της Βουλής των Ελλήνων» καταλήγει η Μάγδα Φύσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ