Κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ ο Μεϊμαράκης

Κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ ο Μεϊμαράκης
Την υποψηφιότητά του μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτούνται κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Στην ομιλία του, ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι δεν εγκατέλειψε ποτέ τη Νέα Δημοκρατία. «Ημουν πάντα παρών στα δύσκολα, όπως και αυτό το καλοκαίρι.», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε δε ότι «ξέρω πού πάσχει η Νέα Δημοκρατία και ξέρω και πώς διορθώνεται»

«Είναι γεγονός ότι η εποχή έχει αλλάξει. Στις εκλογές είχαμε 46% αποχή. Ξέρω τις δυσκολίες που νιώθει κάθε Έλληνας πολίτης. Ξέρω και ακούω και τις εύκολες προτάσεις και λύσεις που προτείνουν κάποιοι επειδή αρέσουν.
Εγώ πίστευα και πιστεύω στο χτίσιμο και όχι στο γκρέμισμα, στη γοητεία της επανεκκίνησης», σημείωσε.

Δήλωσε ότι αισθάνεται ταυτισμένος με τη Νέα Δημοκρατία γιατί «την υπηρετώ από τότε που ιδρύθηκε. Δεν την παράτησα ποτέ, ούτε απομακρύνθηκα όταν ήταν στα κάτω της. Ημουν πάντοτε στην πρώτη γραμμή.»

Αντιθέτως, σημείωσε, «κάποιοι άλλοι, αφού εκμεταλλεύτηκαν την ΝΔ, έγιναν υπουργοί, έλαβαν κυβερνητικές θέσεις και μετά την εγκατέλειψαν. Κάποιοι σχεδόν συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έλεγα. Κάποιοι έγιναν απολίτικοι. Εγώ πάντα την υπηρετούσα τη ΝΔ ανεξαρτήτως του ποιος ήταν επικεφαλής».

«Με την εμπειρία του χθες, τις ανάγκες του σήμερα, και την προοπτική του αύριο, όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία. Εχουμε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη τους επτά άξονες επανεκκίνησης. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Ο λαός ζητά ελπίδα, μια πειστική Νέα Δημοκρατία με πρόγραμμα και προοπτική.», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Τόνισε ότι είναι εναντίον της ύπαρξης «στρατοπέδων» στις τάξεις της ΝΔ. «Δεν προτείνω στρατόπεδα αλλά συγκατοίκηση. Δεν θέλω να υπάρξουν και πάλι τα '-ικος' στην κοινοβουλευτική ομάδα. Φιλοδοξώ να συνθέσω και να εκπροσωπήσουμε όλοι μαζί τη ΝΔ με ενιαίο πολιτικό λόγο», υπογράμμισε.

Κάλεσε δε όλους όλους όσους πιστεύουν στη ΝΔ να λάβουν ενεργά μέρος στην διαδικασία που θα γίνει ενώ σημείωσε ότι «όποιος και να εκλεγεί, νεοδημοκράτης θα είναι και θα τον υπηρετήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ