Κωσταντοπούλου:«Δεν θα υπερασπιστώ άλλο τον πρωθυπουργό»

Κωσταντοπούλου:«Δεν θα υπερασπιστώ άλλο τον πρωθυπουργό»
Αντισυνταγματικό χαρακτήρισε το νομοσχέδιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζήτησε το λόγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού και του αρχηγού της ΝΔ.

Είμαστε αυτά που πράττουμε υποστήριξε. Είμαστε υπερασπιστές της Δημοκρατίας, είπε και επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι με άλλο πρόγραμμα ψηφίστηκε και άλλα έκανε.

Δεν είναι πρωτοτυπία οι διαδικασίες κατεπείγοντος. Το έκαναν όλοι οι προηγούμενοι, είπε. Ντράπηκα με όσα έγιναν, υποστήριξε και μίλησε για προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε αλλά και για απόπειρα κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος.

Ασκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Δεν αρκεί να λέτε ότι είστε ΣΥΡΙΖΑ και ότι το κόμμα έχει αρχές όταν χωρίς καμία απόφαση εμφανίζονται κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι που τοποθετούνται αντίθετα από τις συλλογικά διαμορφωμένες θέσεις.

Δεν θα υπερασπιστώ άλλο τον πρωθυπουργό γιατί με έπεισε ότι είναι μάταιο να το κάνω. Αυτό το έκανε όταν είπε ότι είναι σουρεαλισμός να στηρίζω την κυβέρνηση και να μην ψηφίζω. Λυπάμαι που έγινε και αυτός ένας μνημονιακός πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ