Τι λέει η αντιπολίτευση για τη συμφωνία του Αλ. Τσίπρα με τον ΟΟΣΑ

Τι λέει η αντιπολίτευση για τη συμφωνία του Αλ. Τσίπρα  με τον ΟΟΣΑ
ΝΔ:Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε όλες τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, που έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση, θεωρώντας ότι είναι «το σκοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε» -ΚΚΕ: Η κυβέρνηση βαφτίζει «φιλολαϊκές» τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ.

Με τα ειρωνικά της «συγχαρητήρια» προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκε η Νέα Δημοκρατία την υπογραφή της συμφωνίας με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ κ. Angel Gurria, στο Παρίσι.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε όλες τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, που έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση, θεωρώντας ότι είναι "το σκοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε". Προφανώς, σήμερα συνεργάζεται με τους δημίους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ. Τσίπρα για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ! Να του θυμίσουμε βέβαια, ότι ο ίδιος χαρακτήριζε τη συνεργασία αυτή, που ξεκίνησε η Κυβέρνηση Σαμαρά, ως «συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης» και ως «μαύρη βίβλο του νεοφιλελευθερισμού»!!!

Να του θυμίσουμε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε όλες τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, που έκανε η προηγούμενη Κυβέρνηση, θεωρώντας ότι είναι «το σκοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε».

Το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Α. Γκουρία αναφέρει:«Μία μέρα μετά την επίσημη επανέναρξη των συζητήσεων της κυβέρνησης με την τρόικα (Brussels Group), η κυβέρνηση προχωράει σε μια ακόμη διαφημιστική απάτη: Υπόσχεται «φιλολαϊκές» μεταρρυθμίσεις μέσω ΟΟΣΑ, του γνωστού οικονομικού οργανισμού που μόνιμα προτείνει αντιλαϊκά μέτρα και σφαγή δικαιωμάτων για τη στήριξη του κεφαλαίου. Και το χειρότερο απ' όλα ζητάει και τη στήριξη του λαού σ' αυτό το δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ