Συνάντηση Γ. Δραγασάκη με τον Αμερικανό υφΥΠΟΙΚ

Συνάντηση Γ. Δραγασάκη με τον Αμερικανό υφΥΠΟΙΚ
Σε ευχάριστο κλίμα εκτυλίχθηκε η συνάντηση του του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς, τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Νταλίπ Σάιν και την επικεφαλής του γραφείου Ευρώπης και Ευρασίας του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, Λια Μπούζις.

Ο Γ. Δραγασάκης στην συνάντηση αυτή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρουσίασε το πρόγραμμα της κυβέρνησης που διαπραγματεύεται την αντιμετώπιση τηςανθρωπιστικής κρίσης,, στο νέο δημοσιονομικό πλαίσιο, στο νέο εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και στο ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους.Η αμερικανική πλευρά άκουσε με αρκετό ενδιαφέρον τις απόψεις τουΓ. Δραγασάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος επί θεμάτων Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα συναντηθούν, αύριο στις 13:00, με τον Υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Daleep Sign, και την επικεφαλής του Γραφείου Ευρώπης και Ευρασίας του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, Lea Bouzis, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:"Το υπουργείο οικονομικών των ΗΠΑ θα επισκεφτεί αύριο ο Βαρουφάκης"