Αλλάζουν γνώμη τα Jumbo και ανοίγουν με click-in-a-shop

Αλλάζουν γνώμη τα Jumbo και ανοίγουν με click-in-a-shop

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται να επικρατούν στην Jumbo που ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει τα καταστήματά τις στις «κόκκινες» περιοχές με το μοντέλο click inside, δηλαδή με αγορά εντός του καταστήματος κατόπιν ραντεβού.

Αιτία για την αναθεώρηση της απόφασης αποτελεί ερμηνευτική εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία επιχείρηση που ακόμη και βάσει δευτερεύοντος ΚΑΔ διαθέτει ρούχα, υποδήματα και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου (δραστηριότητες που προσφέρονται με βάση τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για click-in-a-shop) και δεν ανοίξει ακόμη, αποκλείεται από τα μέτρα στήριξης που προβλέπονται για τις πληττόμενες επιχειρήσεις.

Ουσιαστικά η εγκύκλιος «σπρώχνει» τις επιχειρήσεις που δεν επιθυμούσαν να λειτουργήσουν με το μοντέλο των αγορών στο κατάστημα κατόπιν ραντεβού (click-in-a-shop, γνωστό και ως click inside) στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, εξέλιξη που ελήφθη υπόψιν τόσο από την Jumbo όσο και από άλλες εταιρείες του λιανεμπορίου.

JUMBO: 3η αλλαγή απόφασης σε λιγότερες από 48 ώρες

Και το αλαλούμ συνεχίζεται. Η μεγαλύτερη εμπορική αλυσίδα παιχνιδιών της χώρας κάνει για 3η φορά «στροφή». Πριν από λίγο αναίρεσε την απόφαση που είχε λάβει το βράδυ του Σαββάτου ότι τα καταστήματα της θα παραμείνουν κλειστά σε Αττική και Χαλκίδα και πλέον ενημερώνει τους καταβολής ότι θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου με ραντεβού και μέγιστη ώρα παραμονής εντός του καταστήματος την μια ώρα.

Τι αναφέρουν οι νέες οδηγίες που δόθηκαν από την Jumbo στους καταναλωτές;

Παρακαλούμε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο. Η διάρκεια παραμονής στο κατάστημα είναι 1 ώρα. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 1 ώρα πριν το ραντεβού σας θα λάβετε sms υπενθύμισης του ραντεβου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  1. Τα είδη ένδυσης, υπόδυσης και είδη βιβλιοχαρτοπωλείου πωλούνται με άμεση παραλαβή
  2. Η αγορά όλων των υπολοίπων ειδών θα πραγματοποιείται με click-away μέσω online πλατφόρμας του καταστήματος που θα επισκεφθείτε
  3. Η παραλαβή των προϊόντων click-away μπορεί να πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, ή σε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε εσείς.

Ωράριο επιστροφών Αττικη:

Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 08:00-20:00

Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 - 20.00

Ωράριο επιστροφών Χαλκίδα - Πάτρα:

Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 07:00-17:00

Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 - 17.00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ